Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Golyós illóolaj a Young Living-től!

golyós illóolajA golyós illóolaj utazásra, hétköznapokra tökéletes választás! Egy leheletnyi a kedvenc illatából egész nap elkíséri!

A Young Living golyós illóolaj a nagyobb kiszerelésben kapható illóolajok hordozható változata. Már sokféle illóolajat kipróbált és rájött, hogy ami igazán bevált, ahhoz érdemes is ragaszkodni? A minőségi, 100%-kos tisztaságú illóolajok és illóolaj keverékek már nem csak az otthonát lengik be kellemes illatokkal. Ha nem szeretne lemondani a vanília, a cédrus, a borsmenta vagy az eukaliptusz ismerős és szeretett illatairól, akkor vigye magával őket bárhová a Young Living golyós illóolaj formájában!

A Young Living golyós illóolaj nagyszerű választás, ha nem csak a párásító, illóolaj párologtató otthoni készülékébe szeretne csepegtetni a kedvenc illataiból, hanem szeretné, ha máshol is körbelengenék ezek az illatok. Pontosan erre a célra alkottuk meg a nagy népszerűségnek örvendő Young Living golyós illóolajokat. Egy ilyen kis golyós olaj akkora, hogy pont elfér egy táska zsebben, hátizsákban, de akár az autó kesztyűtartójába is be tudja dobni, hogy mindig kéznél legyen. Egy sürgős és fontos találkozóra siet, egy régen várt randevú van a programba iktatva vagy csak szüksége van egy kis nyugalomra? A megfelelő illatkeverékből csak néhány mozdulattal elég felvinni egy kis mennyiséget a pulzuspontokra és máris felszabadulnak a mennyei illatok, amik megteszik a hatásukat rövid időn belül. Magabiztosabb lehet, nyugodtabbá válhat vagy éppen bátorságot gyűjthet a jól megválasztott illat kombinációval. Minden Young Living golyós illóolaj leírásához tartoznak a felhasznált illatok és azok hatásának listája. A halántékra, csuklóra vagy a mellkasra is tehet belőlük.

A Young Living golyós illóolajok külön vagy szettben is megrendelhetőek. Csodás ajándék lesz belőlük, amivel akár saját magát is meg tudja lepni. Egy kis illatfelhőnek sokkal nagyobb hatása van annál, mint hogy kellemes érzés belélegezni. Rendeljen Young Living golyós illóolajat és támogassa minőségi illóolajokkal a testi, lelki, fizikai egyensúlyát!