Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért állítjuk bátran, hogy a YL illóolajai a legtisztább illóolajok?

-

A napokban körbejárt egy aromaterapeuta és egy főorvos cikke a neten, de rajtuk kívül is egyre népszerűbb az orvosok körében az illóolajok, az aromaterápia használata. Magyarországon még mindig nem jutottunk el a prevenció/megelőzés fontosságáig, pedig éppen ideje lenne felismerni, hogy napi 2xfél óra diffúzálással elkerülhetővé válhat a későbbi antibiotikum kúra.

Szeretném veled megosztani, miért a Young Living terápiás hatású illóolajait választottam, miért is állítjuk magabiztosan, hogy ezek a VILÁG LEGTISZTÁBB illóolajai?

Amikor azt mondják neked egy illóolajra, hogy 100%-ban tiszta, érdemes feltenni néhány kérdést:
 

- Honnan származnak az illóolajok alapjául szolgáló növények, mivel kezelik őket?
YL: saját farmokon termesztik őket, a növény eredeti élőhelyén, hogy a legmagasabb hatóanyagot "tudja" a növény. A növények nem kapnak vegyszeres permetezést, sőt, gondosan megválasztják a farmok helyét, hogy a lehető legkevesebb káros anyagot kapja a levegő szennyezettségéből is.

- Hol vannak a lepárló üzemek? 
YL: Ezek a lepárlók a farmokon találhatók, hogy azonnal felhasználásra kerüljenek a növények, ne veszítsenek minőségükből a szállítás során sem.

 

Egy videó a levendulafarmról: 

 

- Mennyi növény kell egyetlen üveg TISZTA illóolajhoz?
YL: Kb. 10kg rózsasziromra van szükség egy üveg higítatlan Rózsa illóolaj készítéséhez! Ezeket a rózsákat ültetni, betakarítani, desztillálni és tesztelni kell - nem beszélve az olaj lepárlásáról és palackozásáról! Ha ezt figyelembe veszed, akkor láthatod, miért ilyen értékes minden csepp. Olajaink teljesen tiszták, valóban 100%-ban, csak egy típusú olajat tartalmaznak, és keverékeinket soha nem keverik semmihez, ami nem szerepel az összetevőkön! (Ez egyben magyarázat a tiszta illóolaj "magas" árára is!)

- Mit jelent, hogy 100%-ban tiszta illóolaj?
Európában, az USA-ban eltérő, milyen magas a valós illóolaj tartalom, általában 30-40% tömény hatóanyagot kell tartalmaznia a kiszerelésnek. Ez azt jelenti, hogy a másik 60-70% lehet tiszta higítóanyag.
YL: A Young Living illóolajai tiszta, higítatlan illóolajok, semmilyen adalékanyagot nem tartalmaznak! Míg sok illóolajból 10-15 cseppre van szükség, addig a a YL illóolajokból 1-2 csepp elegendő!

- Milyen minőségi ellenőrzésen esnek át az illóolajok a forgalomba helyezés előtt? 
YL: Minőségbiztosítási csoportunk fizikai, kémiai és mikrobiológiai teszteket használ fel a kiváló minőségű illóolajok pontos összetevőinek és tulajdonságainak mérésére. Például egy tesztet, amelyet Inductively Coupled Plasma Mass Spectrometry (ICPMS) -nek neveznek, a nehézfémek szintjének mérésére szolgál. Ez olyan, mintha egy csepp vizet különítettünk volna el egy teljes olimpiai méretű medencében! Minden Young Living termék kb. 15 különböző teszten fut át, és minden tesztet háromszor ismételnek! Ha a termék átmegy az első 45 teszten, akkor kerül a keverékbe vagy a palackba.
Laborjaink rendelkeznek a legfejlettebb tudományos berendezésekkel. Valójában a Young Living az egyetlen olyan olajipari cég, amely két izotóp arányú tömegspektrometriás (IRMS) műszerrel rendelkezik.

- Mióta létezik a cég, milyen tapasztalata van?
A Young Living az illóolaj üzletág úttörője. Tiszta illóolajokat régebben gyártunk, mint bárki más az iparban. 2019 nyaráig már 22 klinikai kutatást végeztünk termékeink biztonsága és hatékonysága ellenőrzésére.

- Miért Network Marketing rendszerben működik a cég? 
YL: Ez az egyetlen értékesítési forma, ahol biztosított, hogy az illóolaj a lepárlóüzemből a raktáron keresztül azonnal a felhasználóhoz jusson, és semmilyen módon ne lehessen manipulálni a tisztaságát!

Aki ezekre a kérdésekre nem tudja a válaszokat, honnan tudja vajon, hogy az általa ajánlott illóolaj valóban 100%-ban tiszta? 
A Young Living farmokat bármikor meglátogathatod személyesen, megnézheted, hogyan készülnek az illóolajok.