Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szakállápolás,borotválkozás, arcápolás Young Living termékekkel!

Szakállápolás Young Living termékekkelSzakállápolás Young Living termékekkel!  Minőségi illóolajokkal meg tudja őrizni a szakáll és a bajusz ápoltságát.

A szakáll a férfi büszkesége, ami ápolást igényel.  A  vagány borosta, a  kackiás kecskeszakáll vagy a férfias favágó szakáll egyaránt ápolt, igényes lesz a megfelelő termékek használatával. A szakállápoláshoz is alkalmasak az illóolajok! Az illóolajok használata széles körben elterjedt, ezek a termékek helyet kaphatnak a férfiak pipere készletében is. A szakállápolás mellett a borotválkozás is a férfi arcápolás alapvető részét képezi. Az arcbőr érzékenyen reagál a durva kezelésre, ezért a borotvakrémet ugyanolyan gondosan kell kiválasztani, mint a szakállápoló olajat.

A Young Living termék kínálatában az igényes szakállápoláshoz és a  gyengéd borotválkozáshoz is találnak a vásárlók terméket. Az arcápoláshoz válogasson olyan ápolószereket, amik a reggeli készülődést még egyszerűbbé teszik! A szakállápolás, bajuszápolás és a borotválkozás mindennapos törődést igényel a férfiaktól, ezért fontos tudatosan kiválasztani a legjobb termékeket a célra!

A Young Living szakállolajaszakállápolást egy új szintre emeli! A valódi illóolajat tartalmazó olajkeveréket úgy tervezték meg, hogya szakállt és az arcbőrt is egyszerre ápolhassa vele! Az olyan összetevők, mint amilyen a sárgabarackmag olaj és a farkasbogyómag olaj puhább arcszőrzetet, hidratáltabb arcbőrt eredményeznek már néhány használat után. A szakáll fényes, ápolt kinézetű és tapintású lesz, ezt az állapotot pedig meg tudja őrizni a rendszeres szakállolaj használattal.

A Young Living borotválkozó krém szintén illóolaj tartalommal rendelkező borotvakrém, kiegészítve növényi alapanyagokkal. A borotválkozás simább, a bőr hidratáltabb és szebb lesz, anélkül, hogy a penge sérülést ejtene rajta. Ebben többek között a kakaóvak, olívaolaj, szőlőmagolaj keveréke is segít.

Az illóolaj webáruházunkban férfi arcápoláshoz, szakáll-és bajuszápolásra is alkalmas termékeket tud vásárolni, ha szüksége van ezekre az ápolószerekre. Az általunk forgalmazott illóolajokról tájékozódjon a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!