Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tavaszi Diffúzor keverékek

Tavaszi Diffúzor keverékek
Viszlát Tél! Elérkezett a Tavasz! Ez az egyik kedvenc időszakunk az évben, és négy DIY tavaszi témájú keverékkel ünnepelünk, amelyeket mindenki élvezhet. Kövesse a recepteket, hogy megteremtse saját rugalmas légkörét, függetlenül attól, hogy hol van!

 

"Friss Perspektíva" diffúzor keverék
A tavasz újjászületést, új kezdeteket és új perspektívát hoz, ami inspirálta ezt a diffúzor keveréket. A tömjén az aroma szíve, kiegészítve édes mandarinnal, fás Cédrussal és Hinokival. Diffundálja ezt a keveréket, ha inspirációt szeretne érezni a munka elvégzésére vagy az élet megváltoztatására.


"Reggeli rét" diffúzor keverék
A hajnal ropogása, a föld frissessége és a természet ébredezése a Purification (megtisztulás), a fenyő, az eukaliptusz globulus és a ravintsara keverékében elevenedik meg. Diffundálja ezt a keveréket, és tegyen úgy, mintha egy réten mulatozna, miközben elvégzi a napi feladatait. Nem ígérhetjük, hogy ez megkönnyíti a mosogatást vagy a költségvetés kiírását, de legalább a tavaszi levegő illata veszi körül!


"Tavaszi kert" diffúzor keverék
A tavasz végre meghozta a virágoskert illatát. Három virág - a levendula, a Ylang Ylang és a muskátli illóolajok - veszik át a vezetést ebben a keverékben, míg a földes Elemi illóolaj alapja. Az eredmény? Olyan keverék, amely a virágzó kert illatával árasztja el a terét.


"Fás Vándorlás" diffúzor keverék
Tegyen egy sétát az erdőben, amikor szétárasztja Tsuga, Öröm és Fodormenta frissítő keverékét! Ez a keverék a tavasz első túrájára emlékeztet, amikor a vadvirágok virágozni kezdenek, és a fák kezdenek melegedni a napon. Ha a diffúzor megunta a télies keverékeket, frissítse fel ezzel a ropogós, friss, kissé virágos és tagadhatatlanul rugalmas illattal.