Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Young Living illóolajok használata belégzéssel

Young Living illóolajokAz illóolajok a természet esszenciái, amik kellemes illatuk mellett aromaterápiás hatásukról is ismertek. Ahogyan egyéb termékeknél, úgy az illóolajoknál is fontos, hogy ragaszkodjunk a minőségi változatokhoz, amik nem tartalmaznak semmilyen adalékot, csak a tiszta, növényi kivonatot. Elég csupán néhány csepp a kedvenc Young Living illóolajok egyikéből, és máris betölti a szobát a jótékony illat. Ám az illóolaj párologtatás mellett más megoldásokkal is érdemes megismerkedni, nézzük, milyen lehetőségek vannak az illóolajok belégzéses használatára!

•    A porlasztás során a készülék a szoba levegőjét használja fel arra, hogy az illóolaj molekuláit a levegőbe juttassa, amik tovább maradnak ott, mint a hagyományos párologtatással, továbbá ilyen formában az olaj megőrzi minőségét. Az ehhez szükséges illóolaj diffúzor használata biztonságos, kényelmes és tökéletesen az egyéni igényekhez szabható.
•    A forró vizes párologtatás lényege, hogy egy lábasban vizet melegítünk, és 1-3 csepp olajat teszünk bele, majd a víz fölé hajolva belélegezzük a gőzt. Érdemes letakarni közben a fejünket, például egy törölközővel, hogy ne tudjon elillanni a gőz.
•    A közvetlen belélegzés olyan módszer, melynek köszönhetően azonnal élvezhetjük az olaj jótékony hatását. Ez lényegében annyit takar, hogy néhány centiméteres távolságról beszívjuk az olaj illatát, vagy a tenyerünkbe cseppentünk belőle, majd a szánk és orrunk elé emeljük a kezünket.
•    A közvetett belélegzés ehhez hasonló, úgy néz ki, hogy az olajat olyan felületre cseppentjük, ami folyamatosan a közelünkben lehet. Kerülhet zsebkendőre, vattapamacsra, ágyneműre, ruhára, gyermekeknek plüssállatra, de akár bőrre, hajra is.

Ha máris szeretné kipróbálni a belégzéses használat valamelyik formáját, nálunk jó helyen jár! Válassza a Young Living illóolajok minőségi termékeit, és élvezze a nyugtató, gyógyító illatokat otthonában!