A Levendulának enyhén virágos íze van, amely jól párosul nehéz és könnyű ételekkel egyaránt.
Bár az édesebb receptek körében népszerűbb, a Levendula + olaj előnyei kiterjednek a sós ételekre is. Valójában a levendula néha szerepel a híres Herbes de Provence-ban, olyan fűszerekkel együtt, mint a majoránna, kakukkfű, oregano és rozmaring. Párosítsa burgonyával, csirkével, báránnyal.
Kezdje kicsiben! Alkalmazza a fogvájó technikát!
Készítsen házi készítésű gyümölcslekvárt levendula + illóolajjal. Keverje össze áfonya, sárgabarack, málna vagy őszibarack lekvárral és zselével.
Kombinálja a Lavender + földes, alacsony jegyeit élénk citrus ízekkel. Kísérletezzen levendula-limonádéval vagy citrusos szorbettel.
A Vitality termékek négy különböző kategóriája – Herb, Spice, Citrus és a kiegészítők – mostantól az ellenőrzött GMO-mentes pecséttel jelennek meg a piacon, miután a független harmadik fél által végzett ellenőrzésen megkapták az engedélyt. Ez a folyamat akár 6 hónapig is eltarthat egy termék esetében, és magában foglalja a nyomon követhetőséget, szegregációt és a GMO-k kockázati összetevőinek folyamatos tesztelését.
További részletek: itt
EarthKosher tanúsítvánnyal
|